Over ons

Bij Julian zit het verkopen op de markt in zijn bloed. Vanaf zijn 10e mocht hij al met zijn vader mee naar de markt om zo alvast de markt ‘te proeven’. Hij vond dit als kind al geweldig en dit gevoel is nooit meer weg gegaan.

Wat kwam hieruit voort?

Julian is nu 19 jaar en kreeg de kans de markten van zijn vader over te nemen; deze kans greep hij natuurlijk met beide handen aan! Als ‘test’ is hij met één markt begonnen; hij wilde eerst laten zien aan zijn vader dat hij voor dit vak gemaakt is. 

Doordat hij nog jong is, wil hij zich steeds maar blijven ontwikkelen. Hij vindt ook dat hij van andere Stoepje bakkers kan leren en staat altijd open voor feedback. Hij wil namelijk alles zo goed mogelijk doen. 

Wat zijn Julian zijn drijfveren?

Naast dat Julian de sfeer van de markt ontzettend leuk vindt, ligt zijn hart ook echt bij het product dat hij verkoopt. “Brood is niet alleen een heel lekker product, het is ook nog eens heel bijzonder. Achter elke brood zit een mooi verhaal.” Dit verhaal wil hij ook aan de klant over brengen zodat een brood speciaal wordt voor de klant. Ook is brood een product dat bij bijna elk dieet past. Wanneer iemand bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet volgt, weet Julian precies te vertellen welk brood je dan moet kiezen. 

Wat is de reden dat mensen naar Julian komen?

“Ik denk dat het de combinatie is van de gezelligheid en de kwaliteit van de producten.” Julian bouwt echt een band op met zijn klanten; “Ik ken bijna iedereen bij zijn of haar naam en weet vaak ook hoe het met ze gaat en wat er in hun levens speelt. Die gezelligheid met de klant, dat is waarvoor ik ’s nachts om 3 uur m’n bed uit kom!” Het is dan ook Julian zijn doel om elke klant met een glimlach naar huis te laten gaan. 

Hoe ziet Julian zijn kraam eruit? 

“Ik houd van een mooie en uitbundige presentatie van mijn kraam. Klanten moeten op elk moment van de dag veel keuze hebben.” Daarnaast wil Julian ook dat zijn kraam niet elke week precies hetzelfde eruit ziet. Hij wil elke week wel wat variatie aanbrengen in zijn assortiment zodat klanten nieuwe producten kunnen proberen. “Een klant kan natuurlijk ook altijd wat bij me bestellen, wanneer iemand iets wil wat ik niet in mijn assortiment heb, neem ik dat met alle liefde de volgende keer voor hem of haar mee!”  

Om ervoor te zorgen dat de producten de beste smaak hebben, bakt Julian zijn producten op de markt af. “Klanten moeten kunnen genieten van lekker, vers brood en banket!” Ook wil Julian dat zijn kraam zo duidelijk mogelijk is voor zijn klanten. “Zij moeten in een oogopslag kunnen zien wat ik op mijn kraam heb liggen en hoe duur het is, ik wil het de klant zo makkelijk mogelijk maken.”

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist